INFORMATIE

Bijzonder

De geboorte van jullie kindje is een intiem en bijzonder moment. Een moment waarbij veel dingen langs je heen gaan en je je achteraf niet meer alles herinnert. 

Vaak worden er tijdens de bevalling door aanwezigen snel wat foto's gemaakt met een telefoon. Foto's die vaak onscherp of bewogen zijn. Niet beseffend dat deze foto's achteraf heel waardevol zouden moeten zijn om alles te verwerken en herbeleven. De geboorte van je kindje is een van de meest indrukwekkende en bijzondere gebeurtenis in je leven. Daarom verdiend een geboorte het om professioneel te worden vastgelegd.

 

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreek ik wat jullie wel en niet vastgelegd willen hebben. Dit gesprek is ook bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Een persoonlijke klik is heel belangrijk. Daarna kunnen jullie beslissen of jullie de geboorte van jullie kindje door mij willen laten vastleggen.

Momenten

Geboorte fotografie gaat verder dan alleen het moment waarop je kindje geboren wordt. Tijdens de bevalling zal ik verschillende momenten vastleggen. Ik fotografeer details, de emotie, de ondersteuning van je partner, de kracht en volharding. Maar ook de eerste ontmoeting met jullie kindje, de tranen van geluk, opluchting en liefde. Na de geboorte blijf ik nog zo'n 2 a 3 uur door fotograferen. Denk hierbij aan het knippen van de navelstreng, de eerste voeding. Maar ook de controles van de baby, zoals het wegen en meten. Allemaal momenten die vaak langs de ouders heen gaan.

Na de kennismaking

Wanneer jullie er voor hebben gekozen dat ik aanwezig mag zijn zullen we regelmatig contact hebben. Vanaf 2 weken voor de uitgerekende datum ben ik 24 uur per dag bereikbaar voor jullie. Dus ook 's nachts. Wanneer de weeën begonnen zijn houden we telefonisch contact en probeer er te zijn bij ongeveer 4-5 centimeter ontsluiting. De bevalling kan zowel thuis als in het ziekenhuis plaatsvinden. Beginnen jullie eerst thuis en moeten jullie wegens omstandigheden naar het ziekenhuis? Geen probleem. Ik ga gewoon mee. Belangrijk voor jullie om te weten is dat ik ten alle tijde op de achtergrond zal blijven.

Investering

Op zoek naar een budget pakket voor geboorte fotografie? Die is er niet. Herinneringen vastleggen zijn onbetaalbaar. Waarom wel je bruiloft vastleggen maar niet investeren in de meest belangrijke gebeurtenis in je leven.. het krijgen van je kindje. Ik hanteer een vaste prijs voor een gehele geboortereportage. Het verschil in prijs zit hem in de grootte van de albums

€749,-

Wat krijg je hiervoor?

- Vrijblijvende kennismaking

- Stand by periode vanaf week 38

- Binnen 48 uur een preview van 5-10 foto's

- Een complete geboorte reportage van circa 125 foto's 

- Mini album 15x15

Extra opties

Album 20x20 + €100,-

Album 25x25 €150,-

Exclusief

- Parkeerkosten

- KM vergoeding buiten een straal van 20 km van Amersfoort 

Bij een boeking geld een aanbetaling van €150,- Daarna volgt het 2e factuur van €250,- voor week 38 en na de bevalling het restant. 

Benieuwd naar meer? Neem contact met mij op en ik kom vrijblijvend langs voor een kennis making. Vertel me over jullie wensen, jullie leven. Dan vertel ik jullie alles over mijn werkwijze, mijn passie en laat ik jullie mijn werk zien.

Een bevalling is niet te plannen. Elke geboorte verdiend mijn persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit. Om die reden fotografeer ik maar 1 bevalling per maand. Wees er dus snel bij om teleurstellingen te voorkomen.